ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέψεις για ανάληψη δράσης από τους παλαίμαχους

Έτοιμοι να τραβήξουν «κουπί» οι παλαίμαχοι, σε μια προσπάθεια για την εύρεση λύσης στον σύλλογο.

Σκέψεις για ανάληψη δράσης από τους παλαίμαχους

Η δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου και συνολικά οι δυσοίωνες εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι παρακινούν τους παλαιμάχους του συλλόγου για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσης.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94.6., ο Αντώνης Αντωνιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σκέψεις μεταξύ των παλιών «αστέρων» του συλλόγου για την δημιουργία μιας ομάδας σωτηρίας, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ουδεμία απόφαση ως τώρα.

Εκτιμάται ότι τα πράγματα αναφορικά με τις σκέψεις των παλαίμαχων αθλητών θα ξεκαθαρίσουν μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ