ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτοί είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες του Παναθηναϊκού

Δείτε τις ημερομηνίες αλλά και τους αντιπάλους του «εξάστερου» σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωλίγκα.

Αυτοί είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες του Παναθηναϊκού

Η αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (ήττα με 78-75) ήταν η τελευταία φιλική… υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2017/18 θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στις 4 Οκτωβρίου, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός αναμένει την αναμέτρηση της Κυριακής (1/1) μεταξύ Προμηθέα και Κολοσσού, για τους «16» του θεσμού, προκειμένου να μάθει με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί στους «8».

Έπειτα, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ. Το «τριφύλλι» θα μεταβεί στο Φάληρο στις 7 ή 8 Οκτωβρίου, με στόχο τη νίκη η οποία θα του δώσει σαφές προβάδισμα από πολύ νωρίς για την πρώτη θέση στη regular season.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tέλος, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, οι «πράσινοι» κάνουν πρεμιέρα και στην Ευρωλίγκα, έχοντας άλλη μια δύσκολη αποστολή, καθώς θα φιλοξενηθούν από τη Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...