ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Σήμερα το Δ.Σ της ΠΑΕ: Ο νέος πρόεδρος και η επιστροφή

Σήμερα θα λάβει χώρα το έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ για την αναπλήρωση των θέσεων που έμειναν κενές από την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη και του Δημήτρη Γούναρη.

Σήμερα το Δ.Σ της ΠΑΕ: Ο νέος πρόεδρος και η επιστροφή

Τη θέση του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη θα αναλάβει ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Παράλληλα θα υπάρξει και μία επιστροφή, αυτή του Στράτου Σωπήλη, ο οποίος επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τον Απρίλιο και θα πάρει το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου.

Οι δύο προαναφερθέντες θα εκπροσωπούν τον σύλλογο στα ποδοσφαιρικά όργανα, όπως είχε συμβεί και κατά το παρελθόν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...