ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία ενέργεια για επίσχεση από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ

Δεν ισχύουν τα όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα περί επίσχεσης από τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Καμία ενέργεια για επίσχεση από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του «Έθνους» κάνει λόγο για εκκίνηση ενεργειών από πλευράς των υπαλλήλων της ΠΑΕ για την επίτευξη επίσχεσης εργασίας, αναφέροντας μάλιστα ότι οι ίδιοι μαζεύουν υπογραφές για τον σκοπό αυτό.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν λάβει μισθούς πέντε μηνών, δεν υπάρχει ουδεμία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση από την πλευρά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.