ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για ΠΑΣ: Το νέο σύστημα και τα δύο ερωτηματικά

Οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού αναφορικά με το σύστημα αλλά και την ενδεκάδα η οποία θα αντιμετωπίσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για ΠΑΣ: Το νέο σύστημα και τα δύο ερωτηματικά

Ανάγκη για την πραγματοποίηση μιας νέας αρχής έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το νέο στραβοπάτημα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0) και να λάβουν μια τονωτική «ένεση» ψυχολογίας, την ώρα που οι δυσκολίες όσον αφορά τα διοικητικά και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δείχνουν να διογκώνονται.

Στα της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» την αλλαγή συστήματος, αφήνοντας προσωρινά το 4-4-1-1, με το οποίο έχει πορευθεί ως τώρα, για το 4-3-3, ούτως ώστε να τονώσει τη μεσαία γραμμή αλλά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Χουλτ στο αριστερό άκρο, τον Κουλιμπαλί στο δεξί και τον Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Σιλά, Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ, με τον Άλτμαν και τον Μολίνς να είναι οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές της επίθεσης.

Οι εννέα προαναφερθέντες θεωρούνται σίγουροι για την στελέχωση της ενδεκάδας, με τον Ουζουνίδη να καλείται να απαντήσει σε δύο ερωτήματα.

Το πρώτο αφορά τον Λούκας Βιγιαφάνιες, που χθες γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν υπάρχει βεβαιότητα για την χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης δεν έχει καταλήξει ακόμη στο ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μολέδο στο κέντρο της άμυνας, με τους Κουτρουμπή και Κολοβέτσιο να διεκδικούν την εν λόγω θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...