ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ... ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Οργή Πασκουάλ για τα νυχτοπερπατήματα στη Μόσχα

Οι Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς γύρισαν τα ξημερώματα σε έξοδό τους στη Μόσχα, προκαλώντας την οργή του Τσάβι Πασκουάλ. Έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για το νέο κρούσμα απειθαρχίας.

Οργή Πασκουάλ για τα νυχτοπερπατήματα στη Μόσχα

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η τετράδα των Καλάθη, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς υπέπεσε σε παράπτωμα απειθαρχίας, κατά το διάστημα της παραμονής των «πρασίνων» στη Μόσχα για το Gomelsky Cup.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Χίμκι, οι τέσσερίς τους ζήτησαν άδεια για να δειπνήσουν εκτός ομάδας, αναχωρώντας από το ξενοδοχείο στις 9 το βράδυ και επέστρεψαν στις 3 το πρωί.

Το συμβάν αυτό έφτασε μέχρι τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την ενέργεια των τεσσάρων, όπως συνέβη και με την διοίκηση του «τριφυλλιού» που φέρεται έτοιμη να λάβει αυστηρά μέτρα για το νέο αυτό παράπτωμα, το οποίο είχε επαναληφθεί και την περσινή σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο Καταλανός προπονητής, όσο και η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν το συγκεκριμένο περιστατικό να περάσει δίχως αντίδραση. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το μέγεθος της «καμπάνας» η οποία θα επιβληθεί στους τέσσερις καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.