ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατέθεσε προσφυγή ο Μπούρμπος

Άλλος ένας πρώην «πράσινος» στη λίστα. Δείτε πόσα λεφτά ζητάει ο 34χρονος αμυντικός.

Κατέθεσε προσφυγή ο Μπούρμπος

Μίκαελ Εσιέν, Ράσμους Τελάντερ και τώρα… Χρήστος Μπούρμπος.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή προκειμένου να λάβει τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός και προστέθηκε στη λίστα, η οποία, αναμένεται να μεγαλώσει περαιτέρω το επόμενο διάστημα…

Συγκεκριμένα, ο Μπούρμπος ζητάει 55.000 ευρώ από τους «πράσινους», χρήματα που του οφείλονται από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.