ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντωνιάδης: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σώσουμε την παρτίδα»

Τι δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης μετά το πέρας της πρώτης συνάντησης των παλαίμαχων για το μέλλον του συλλόγου.

Αντωνιάδης: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σώσουμε την παρτίδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη:

Για την κατάσταση στον σύλλογο και την πρωτοβουλία των παλαίμαχων: «Έχουμε στεναχωρηθεί. Είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαιμάχων να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ».

Για τις μετέπειτα κινήσεις τους: «Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δεν λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς, όμως. Αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός».

Για τον ρόλο που πρέπει να παίξει ο κόσμος: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωση μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την πατρίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.