ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαφές μήνυμα του Ουζουνίδη προς τους παίκτες εν όψει ΠΑΣ

Ο Εβρίτης τεχνικός θέλησε να δώσει΄ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του εν όψει ΠΑΣ.

Σαφές μήνυμα του Ουζουνίδη προς τους παίκτες εν όψει ΠΑΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, εν μέσω των δυσχερών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στα του συλλόγου.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα έχει μια ιδιαίτερη χροιά, λόγω της μεγάλης κινητοποίησης από πλευράς οπαδών, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τη Λεωφόρο ώστε να δώσουν μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης τόσο στον Ουζουνίδη όσο και στους ποδοσφαιριστές του, αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες ημέρες που διάγει ο σύλλογος.

Για το γεγονός αυτό αναφέρθηκε μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να ανταμείψουν τον κόσμο που θα μεταβεί στις εξέδρες της Λεωφόρου με νίκη και ει δυνατόν μια καλή εμφάνιση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το Σάββατο θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο και θα έρθει για να σας στηρίξει. Για αυτό και εσείς με την απόδοσή σας και με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να τους ανταμείψετε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης τεχνικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.