ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά… υπομονή!»

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος αλλά και για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Χατζηγιοβάνης: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά... υπομονή!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη στο novasports.gr:

Για τις στιγμές που βιώνει o Παναθηναϊκός: «Αυτή την περίοδο περνάμε την πιο δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε πιο πολύ το αγωνιστικό κομμάτι. Διαβάζουμε, ακούμε, αλλά προσπαθούμε να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτά που μας λέει ο προπονητής και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Υπομονή, δουλειά και αυτά που μας λέει ο προπονητής, να τα βγάζουμε στο γήπεδο».

Για το αν θεωρεί ότι έχει περάσει το πρώτο σοκ: «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει περάσει το σοκ. Μέχρι και τώρα δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ σημαντικές».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αυτή τη στιγμή, εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να δούμε λίγο …φως. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και είναι σημαντικό για να ησυχάσει ο κόσμος και να γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια, ώστε να είμαστε καλύτερα σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να παίξουμε ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για τον Παναθηναϊκό».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες: «Υπάρχουν πολλές απουσίες, ο Λουτσιάνο, ο Τσάβες αλλά δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και υπάρχουν εναλλακτικές. Ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον και το ματς του Σαββάτου πρέπει να το κερδίσουμε. Σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίζει ο ένας για τον άλλον».

Για την στήριξη του κόσμου: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις στιγμές. Να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Νιώθουμε και εμείς πολύ καλύτερα».

Για το πως χάθηκαν τα τρεξίματα: «Δεν μπορώ να γνωρίζω πως νιώθει ο κάθε παίκτης. Εμείς δουλεύουμε το ίδιο. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει και είναι η εικόνα έτσι». Για τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα: «Το ότι έχουμε μόνο τρεις βαθμούς είναι πολύ κακό και δεν το περίμενε κανείς. Δεν θα το αφήσουμε, θα το παλέψουμε και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θα αλλάξουν τα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...