ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

H πρόταση Δομάζου – Αντωνιάδη για άμεση «ανάσα» στα οικονομικά της ΠΑΕ

Οι δύο μεγάλοι άσοι του παρελθόντος παρουσίασαν το πλάνο τους στην συνάντηση των παλαιμάχων. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Οι ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα μετά την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδήγησαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε διενέργεια συνάντησης, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι όποιες ιδέες αφορούν την προσπάθεια για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 44.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πλάνο Δομάζου – Αντωνιάδη

Μια πρώτη εισήγηση παρουσιάστηκε από τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη. Το σχέδιο των δύο τεράστιων μορφών του «τριφυλλιού» κινείται γύρω από τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, με ειδικά διαμορφωμένη τιμή η οποία θα αγγίζει τα 900 ευρώ, με ισχύ τριών και όχι μιας σεζόν.

Οι δύο άνδρες υπολογίζουν ότι σε ενδεχόμενη πώληση 6.000 κομματιών, τότε θα εισπραχθεί ένα ποσό κοντά στα 5.4 εκατ. ευρώ, το οποίο φτάνει για να καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες του συλλόγου, ώστε να αποφευχθεί το «ναυάγιο», σε πρώτη φάση.

Θα υπάρξει νέα συνάντηση

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τα έβαλαν κάτω και έπεσαν αρκετά δεδομένα στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως και το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να εκδοθεί μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, εφ’ όσον τεθεί σε εφαρμογή η πρόταση Δομάζου – Αντωνιάδη.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική συνάντηση τους, καθώς άπαντες συμφώνησαν στο γεγονός ότι θα πρέπει να ανανεώσουν το ραντεβού τους και να επιδιώξουν ακόμη πιο μαζική συμμετοχή. Στον σημερινό διάλογο παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Αριστείδης Καμάρας, Τάκης Οικονομόπουλος, Σπύρος Λιβαθηνός κ.α.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 36.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close