ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

H πρόταση Δομάζου – Αντωνιάδη για άμεση «ανάσα» στα οικονομικά της ΠΑΕ

Οι δύο μεγάλοι άσοι του παρελθόντος παρουσίασαν το πλάνο τους στην συνάντηση των παλαιμάχων. Δείτε τι περιλαμβάνει.

H πρόταση Δομάζου - Αντωνιάδη για άμεση «ανάσα» στα οικονομικά της ΠΑΕ

Οι ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα μετά την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδήγησαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε διενέργεια συνάντησης, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι όποιες ιδέες αφορούν την προσπάθεια για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Το πλάνο Δομάζου – Αντωνιάδη

Μια πρώτη εισήγηση παρουσιάστηκε από τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη. Το σχέδιο των δύο τεράστιων μορφών του «τριφυλλιού» κινείται γύρω από τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, με ειδικά διαμορφωμένη τιμή η οποία θα αγγίζει τα 900 ευρώ, με ισχύ τριών και όχι μιας σεζόν.

Οι δύο άνδρες υπολογίζουν ότι σε ενδεχόμενη πώληση 6.000 κομματιών, τότε θα εισπραχθεί ένα ποσό κοντά στα 5.4 εκατ. ευρώ, το οποίο φτάνει για να καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες του συλλόγου, ώστε να αποφευχθεί το «ναυάγιο», σε πρώτη φάση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα υπάρξει νέα συνάντηση

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τα έβαλαν κάτω και έπεσαν αρκετά δεδομένα στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως και το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να εκδοθεί μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, εφ’ όσον τεθεί σε εφαρμογή η πρόταση Δομάζου – Αντωνιάδη.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική συνάντηση τους, καθώς άπαντες συμφώνησαν στο γεγονός ότι θα πρέπει να ανανεώσουν το ραντεβού τους και να επιδιώξουν ακόμη πιο μαζική συμμετοχή. Στον σημερινό διάλογο παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Αριστείδης Καμάρας, Τάκης Οικονομόπουλος, Σπύρος Λιβαθηνός κ.α.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.