ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ζήτησε ο Αντωνιάδης από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η παράκληση του «ψηλού» προς τους φίλους του «τριφυλλιού».

Τι ζήτησε ο Αντωνιάδης από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο σύλλογος διάγει τις πιο δύσκολες ημέρες της ιστορίας του όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση και όλα τα μέλη της «πράσινης» οικογένειας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες «πληγές» στα ταμεία.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μάλιστα, προχώρησε σε μια παράκληση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ώστε να προσέξουν την συμπεριφορά τους από εδώ και στο εξής, ώστε να μην τιμωρηθεί η έδρα των «πρασίνων».

«Θα παρακαλέσω τους οπαδούς μας να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με τα καπνογόνα και έχουμε τιμωρία της έδρας. Θα είναι καλό να προσέξουν πάνω τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για την ομάδα να δημιουργήσουν πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ