ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βονόρτας: «Θα πάμε όπου χρειαστεί για τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βονόρτα.

Βονόρτας: «Θα πάμε όπου χρειαστεί για τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια, οι παλαίμαχοι κάνουμε την ίδια διαδικασία. Πρέπει να ενώσουμε τον κόσμο, να τον φέρουμε κοντά στην ομάδα, για να στηρίξει και οι φίλαθλοι να καλύψουν τα κενά. Είναι αναγκαίο να βρούμε χρόνο, για να συντηρηθεί ο Παναθηναϊκός και να προσελκύσει επιχειρηματίες. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία, αλλά εμείς συζητήσαμε πολλά, περιμένουμε απόψεις και από άλλους παλαίμαχους, ίσως με άλλες ιδέες, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε. Θα πάμε όπου χρειαστεί για τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.