Το βράδυ της Παρασκευής είδε το «φως» της δημοσιότητας η είδηση της παρατεταμένης παραμονής των Καλάθη, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς στην πόλη της Μόσχας γεγονός που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια του Πασκουάλ αλλά και της διοίκησης.

Οι «πράσινοι» είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός της επανάληψης του… σκηνικού αυτού και φέτος, καθώς είχαν προηγηθεί παρόμοια περιστατικά και την περασμένη σεζόν, με το ζήτημα να έχει φτάσει έως τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της «Πράσινης», στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται τρόπους ώστε να επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία στους τέσσερις καλαθοσφαιριστές, ιδιαίτερα για την τριάδα των Καλάθη, Σίνγκλετον, Γκιστ που έχει δώσει παρόμοια αφορμή και στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: «… δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί βαρύτατη τιμωρία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίου για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι εξακολουθούν να κινούνται εκτός κανονισμών, ενώ για τον Ρίβερς το πιθανότερο είναι να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν της θητείας του με την πράσινη φανέλα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS