ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (18:15)

Ομάδα και κόσμος… ΕΝΑ!

Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα ψάξουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έχοντας στο πλάι τους τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης».

Ομάδα και κόσμος... ΕΝΑ!

O σύλλογος περνά μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ιστορίας του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τη «μέγγενη» των χρεών και τις δυσοίωνες προβλέψεις για την επόμενη ημέρα.

Ήδη, την περασμένη εβδομάδα, τόσο δια στόματος του νέου προέδρου της ΠΑΕ, όσο κι από τους παλαίμαχους, τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά και τους οπαδούς το μήνυμα είναι κοινό: Μάχη με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις για την σωτηρία και την επιβίωση του «τριφυλλιού».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να εκπέμψουν το μήνυμα αυτό μέσω της δυναμικής τους παρουσίας στις εξέδρες της Λεωφόρου στο αποψινό (6:15) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προηγούμενες ημέρες, το κλίμα συσπείρωσης που επικρατεί γύρω από το «τριφύλλι», υπολογίζεται ότι θα εκφραστεί αρχικά μέσω του «Απ. Νικολαΐδης», με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μαζική προσέλευση κόσμου στο σημερινό ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Από την πλευρά τους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες, θέλουν να δώσουν το δικό τους σύνθημα, μέσω του αγωνιστικού χώρου, καλούμενοι να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για την αντεπίθεση της ομάδας, παρά τις δυσκολίες, έπειτα από πέντε «άγονες» αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα στα χαμηλά της βαθμολογίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.