ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έλληνας με τα… όλα του ο Ζέκα: Γεύμα… made in Greece στην Κοπεγχάγη! (pics)

Έφερε την... Ελλάδα στη Δανία ο πρώην «πράσινος» μέσος. Δείτε τις φωτογραφίες.

Έλληνας με τα... όλα του ο Ζέκα: Γεύμα... made in Greece στην Κοπεγχάγη! (pics)

Δεν περιμέναμε την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου για να διαπιστώσουμε ότι ο Κάρλος Ζέκα είναι ένας από εμάς.

Μετά από τόσα χρόνια, ο 29χρονος μέσος έχει υιοθετήσει αρκετές από τις συνήθειες της πατρίδας μας με τεράστια επιτυχία. Εκτός από άριστος χειριστής της γλώσσας, ο ίδιος έχει δείξει την αγάπη του για την ελληνική μουσική αλλά και τα φαγητά.

Ιδίως για το τελευταίο σκέλος, φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω instagram, πραγματοποιώντας επιδρομή σε… καλαμαράκια, τζατζίκι και σαλάτα, μαζί με τον συμπαίκτη του στην Κοπεγχάγη, Πιέρο Σωτηρίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.