ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

«Κλεισμένη υπόθεση η μεταγραφή Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα»

Δημοσίευμα της «A Bola» θεωρεί τελειωμένη υπόθεση την μεταγραφή του 23χρονου τερματοφύλακα στην Μπενφίκα. Ποιο είναι το ύψος του deal.

«Κλεισμένη υπόθεση η μεταγραφή Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα»

Οι Πορτογάλοι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μετακίνησης του «Όντι» στην Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την «A Bola», η υπόθεση αναμένεται να κλείσει οριστικά εντός των επομένων ημερών, γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο Παναθηναϊκός που αναζητά ρευστό για την κάλυψη ορισμένων άμεσων αναγκών.

To deal ανάμεσα στις δύο πλευρές «κλειδώνει» στα 2.5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «…λίγες μέρες χωρίζουν τη Μπενφίκα από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, πρακτικά έχει πλέον κλείσει, με το ύψος της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η οικονομική κρίση στον Παναθηναϊκό, οδήγησε τον σύλλογο στο να πουλήσει τον 23χρονο γκολκίπερ, πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο θα υπολόγιζε και πολύ πριν το επόμενο μεταγραφικό “παράθυρο”. Η ελληνική ομάδα χρειάζεται επειγόντως χρήματα από τη μεταγραφή και γι’ αυτό επέσπευσε τη διαδικασία και τη συμφωνία με τη Μπενφίκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.