ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Ο κόσμος μας έσπρωξε προς τη νίκη»

Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στις εξέδρες της Λεωφόρου, οι οποίοι, όπως ανέφερε, έδωσαν αρκετή ώθηση στην ομάδα.

Ουζουνίδης: «Ο κόσμος μας έσπρωξε προς τη νίκη»

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο Εβρίτης τεχνικός στην κάμερα της Nova:

«Αγωνιστικά δεν είμαστε ακόμη αυτό που θέλουμε, αυτό που μπορούμε. Προηγηθήκαμε με 2-0 περισσότερο με τη θετική αύρα μας πριν από το παιχνίδι και την ώθηση του κόσμου, όχι με το παίξιμό μας. Είχαμε διάθεση, θέληση, αλλά επίσης πολλή πίεση και μεγάλο άγχος. Αυτό θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε στη συνέχεια κερδίζοντας 1-2 παιχνίδια. Σήμερα δοκιμάσαμε νέο σχήμα, αλλά όταν δεν έχεις πολλές ημέρες για να το δουλέψεις δεν μπορείς να περιμένεις και πάρα πολλά πράγματα. Πάντως τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά και βελτιωθήκαμε, όσο για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού απόψε, όπως με ρωτάτε, νομίζω το σύνθημά τους τα λέει όλα!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.