ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Στουτγκάρδη περιμένει τη μεταγραφή Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί με τη σειρά τις τις εξελίξεις στην υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Η Στουτγκάρδη περιμένει τη μεταγραφή Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα

Ο 23χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μπενφίκα, με το ζήτημα να τελειώνει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Το deal μεταξύ Παναθηναϊκού και Πορτογάλων κινείται στα 1.5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που περιμένουν πως και πως οι «πράσινοι» για να καλύψουν κάποιες άμεσες και βασικές οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Παράλληλα, τη μεταγραφή του «Όντι» στους «Αετούς» περιμένουν και στην Στουτγκάρδη. Η γερμανική ομάδα είχε στις τάξεις της τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» και του είχε τοποθετήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης σε κάθε πιθανή μεταγραφή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, εάν ο Βλαχοδήμος οριστικοποιήσει την μεταγραφή του, τότε οι Γερμανοί θα λάβουν το ποσό των 200.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.