Όχι, στο Ισραήλ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την επιλογή του Άλτμαν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ούτε… οργίστηκαν επειδή τον είδαν να παίζει σε θέση έξω αριστερά στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, ο λόγος για τον οποίο ο Άλτμαν «τσίγκλησε» τους συμπατριώτες του ήταν θρησκευτικός…

Τι εννοούμε; Χθες (30/9) ο Ιουδαϊσμός γιόρταζε το «Γιομ Κιπούρ», τη μεγαλύτερη γιορτή της εν λόγω θρησκείας, κατά την οποία οι πιστοί απαγορεύεται να επιδοθούν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμη κι αν αυτή έχει να κάνει με το φαγητό ή το ποτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βλέποντας λοιπόν τον Άλτμαν να φορά την ποδοσφαιρική στολή του και να παίζει κανονικά, οι Ισραηλινοί αντέδρασαν, με τον 23χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού να υπεραμύνεται της επιλογής του, αναφέροντας ότι συζήτησε το ενδεχόμενο αυτό με την οικογένειά του, λαμβάνοντας την απόφαση να παίξει για να βοηθήσει τον σύλλογο.

«Είναι μια απόφαση που πήρα, μετά από συζητήσεις που έκανα και με την οικογένεια μου. Ήθελα να βρεθώ στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS