ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί η συμμετοχή του Άλτμαν με τον ΠΑΣ προκάλεσε αντιδράσεις στο Ισραήλ

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο οι συμπατριώτες του Όμρι Άλτμαν αντέδρασαν όταν τον είδαν να αγωνίζεται στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ.

Γιατί η συμμετοχή του Άλτμαν με τον ΠΑΣ προκάλεσε αντιδράσεις στο Ισραήλ

Όχι, στο Ισραήλ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την επιλογή του Άλτμαν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ούτε… οργίστηκαν επειδή τον είδαν να παίζει σε θέση έξω αριστερά στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, ο λόγος για τον οποίο ο Άλτμαν «τσίγκλησε» τους συμπατριώτες του ήταν θρησκευτικός…

Τι εννοούμε; Χθες (30/9) ο Ιουδαϊσμός γιόρταζε το «Γιομ Κιπούρ», τη μεγαλύτερη γιορτή της εν λόγω θρησκείας, κατά την οποία οι πιστοί απαγορεύεται να επιδοθούν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμη κι αν αυτή έχει να κάνει με το φαγητό ή το ποτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βλέποντας λοιπόν τον Άλτμαν να φορά την ποδοσφαιρική στολή του και να παίζει κανονικά, οι Ισραηλινοί αντέδρασαν, με τον 23χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού να υπεραμύνεται της επιλογής του, αναφέροντας ότι συζήτησε το ενδεχόμενο αυτό με την οικογένειά του, λαμβάνοντας την απόφαση να παίξει για να βοηθήσει τον σύλλογο.

«Είναι μια απόφαση που πήρα, μετά από συζητήσεις που έκανα και με την οικογένεια μου. Ήθελα να βρεθώ στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.