Ποδόσφαιρο

Ποιοι «πράσινοι» κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε και για λίγες ημέρες ακολουθεί μια μίνι «παύση» λόγω  των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στις διεθνείς αναμετρήσεις που ακολουθούν εντός εβδομάδος, έχοντας «στείλει» πέντε ποδοσφαιριστές τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης κλήθηκε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα ματς με την Κύπρο (7/10) και το Γιβραλτάρ (10/10), όπως και οι ΚότσαρηςΕυαγγέλου, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με τη Μολδαβία (5/10) και το Σαν Μαρίνο (10/10).

Έπειτα, σταθερά στην αποστολή των Φινλανδών, ίσως και στην ενδεκάδα, θα βρίσκεται ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα παιχνίδια με την Κροατία (6/10) και την Τουρκία (9/10), ενώ την παρουσία του θα δηλώσει και ο Γιακούμπα Σιλά, με τον captain του Μάλι να καλείται για το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού (6/10).

Exit mobile version