ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

«Θα είμαστε έτοιμοι με Ολυμπιακό»

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο panathinaikos24.gr για το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods, το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα αλλά και το πόσο θα επηρεάσει τους «πράσινους» το άδειο ΣΕΦ στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Θα είμαστε έτοιμοι με Ολυμπιακό»

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά, είναι εφικτός στόχος το Final Four;

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά φέτος και παιχνίδι-παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό της σεζόν και ελπίζω να είναι θετικός. Έχουμε ένα αρκετά καλό ρόστερ φέτος και ελπίζω να φτάσουμε έως το Final Four, που είναι ένας από τους στόχους μας.

Είναι καλύτερο το φετινό ρόστερ από το περσινό;

Νομίζω πως ναι. Έχουμε καλύτερο ρόστερ φέτος με αθλητές που μπορούν να μας δώσουν ευελιξία στο παιχνίδι μας, σε άμυνα και επίθεση. Πολλοί παίκτες μας, μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Ο καθένας από αυτή την ομάδα μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφάνισε ικανοποιητική εικόνα στα φιλικά παιχνίδια, που το αποδίδεις;

Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να μάθουμε να παίζουμε σαν σύνολο. Μπορείς να κερδίζεις κάποια ομάδα σε φιλικό με τη διαφορά στο +30 ή στο +5, στο τέλος όμως πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Είμαστε σε περίοδο προσαρμογής με τους νέους παίκτες καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν και προσωπικά μιλώντας, δεν θα προτιμούσα να είχαμε μόνο νίκες στα φιλικά παιχνίδια. Χρειάζεσαι προκλήσεις πριν την αρχή της σεζόν και το να χάνεις στα φιλικά είναι μια πρόκληση. Σε βοηθά σαν παίκτη να δεις τι μπορείς να κάνεις διαφορετικά στα παιχνίδια που έχασες έτσι ώστε να μην ξαναγίνουν και να δώσεις τη νίκη στην ομάδα σου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι αποκομίσατε από τα φιλικά παιχνίδια;

Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια που έχουμε τον έλεγχο τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση και πλέον έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και το πως θα παίζουμε σαν ομάδα βασίζεται και σε αυτούς. Μάθαμε τα λάθη μας μέσα από τα φιλικά και θα προσπαθήσουμε να μην τα κάνουμε και στα επίσημα παιχνίδια.

Θα σας επηρεάσει το άδειο ΣΕΦ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

Κάθε φορά που αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο. Ειδικά όταν δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο, πρέπει να δημιουργήσεις εσύ και οι συμπαίκτες σου την ενέργεια που χρειάζεσαι στο παρκέ. Ίσως να έχει την ατμόσφαιρα φιλικού, μια που δεν θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο, αλλά ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το να ξεκινήσουμε με νίκη εκτός έδρας κατά του Ολυμπιακού, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι αρκετά σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς τη Κυριακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...