ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ για τα γεγονότα στην Καταλονία: «Είναι ντροπή…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε με ξεκάθαρο τρόπο τα όσα συνέβησαν στην πατρίδα του κατά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Πασκουάλ για τα γεγονότα στην Καταλονία: «Είναι ντροπή...»

Οι εικόνες με τα αιματηρά επεισόδια στην Καταλονία έκαναν το γύρο του κόσμου, με τον πλανήτη να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής αυτής από την κεντρική διοίκηση.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό απασχόλησε έντονα τον Καταλανό τεχνικό, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος χαρακτήρισε ως ντροπιαστικά τα σκηνικά βίας που έλαβαν χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σε δηλώσεις του στα «Νέα»:

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για ξεκάθαρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλες αυτές οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου είναι απλώς ντροπή. Μίλησα με τους γονείς μου και είναι καλά. Μένουν στην Γκαμπά, μια μικρή κωμόπολη 20 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη. Εχω όμως και φίλους που βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...