ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν: «Φοβεροί οι οπαδοί μας, θα κάνουμε τα πάντα γι αυτούς»

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του συλλόγου, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άλτμαν: «Φοβεροί οι οπαδοί μας, θα κάνουμε τα πάντα γι αυτούς»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Όμρι Άλτμαν στην «Sportime»:

«Ήταν εκπληκτικό το κοινό με τον ΠΑΣ. Ήταν συναρπαστικό να μπαίνεις στο γήπεδο και ν’ ακούς τον κόσμο, την υποστήριξη απ’ αυτούς. Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει (σ.σ. διοικητικά). Καταλαβαίνω όμως ότι είναι μία δύσκολη στιγμή. Αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, από το να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας γι’ αυτό τον κόσμο; Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και θα συνεχίσουμε. Με αυτό το κοινό, δεν μπορείς να κάνει τίποτε άλλο, πέρα από το να παλέψεις!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.