ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Τα βρήκε με Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ – Ανένδοτος ο Ταυλαρίδης

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές για τον διακανονισμό των χρεών τους. Επιμένει ο Ταυλαρίδης και παραμένει ο κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών.

Τα βρήκε με Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ - Ανένδοτος ο Ταυλαρίδης

Έπειτα από ολοήμερες επαφές και διαπραγματεύσεις, ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να επιτύχει νέους διακανονισμούς με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του, στους οποίους οφείλει χρήματα.

Συγκεκριμένα, οι Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν συμφώνησαν στο να υπογράψουν νέους διακανονισμούς, με μικρότερα ποσά, εντός 25 ημερών. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου, θα πραγματοποιηθούν νέες επαφές για την οριστική διευθέτηση των χρεών τους.

Αντίθετα, δεν επετεύχθη συμφωνία με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο έμπειρος αμυντικός προχώρησε σε καταγγελία του συλλόγου στην ΕΠΟ και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών, με την υπόθεση να εκδικάζεται την προσεχή Δευτέρα.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.