ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση για διπλό εισιτήριο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η σκέψη που αναλύθηκε από τους παλαίμαχους στον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και οι τιμές στις οποίες θα κυμαίνονται τα «μαγικά χαρτάκια», εφ' όσον η πρόταση γίνει δεκτή.

Πρόταση για διπλό εισιτήριο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Την Τρίτη, 3/10, έλαβε χώρα η συνάντηση τετραμελούς αντιπροσωπείας αποτελούμενης από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η πλευρά των παλιών «αστέρων» του συλλόγου ανέλυσε στον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ το σχέδιό της για τη σωτηρία του συλλόγου, το οποίο περιέχει δέκα «σημεία-κλειδιά» , με προτάσεις για την εισροή χρημάτων στα ταμεία.

Πέραν τούτου, οι παλαίμαχοι ανέλυσαν στον Βασίλη Κωνσταντίνου το σκεπτικό τους για τα δύο επικείμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, προτείνοντας την εφαρμογή κοινού εισιτηρίου για τα εν λόγω παιχνίδια (εφ’ όσον πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ), στην τιμή των 30 και των 50 ευρώ, ώστε να εξασφαλιστούν τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα, τα οποία θα διατεθούν για την άμεση διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Επίσης για την αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών προτάθηκε στη διοίκηση η άμεση έκδοση ενιαίου εισιτηρίου συνολικού κόστους 30 και 50 ευρώ (αναλόγως θέσης) αντίστοιχα, που θα καλύπτει και τα δύο ντέρμπι της 9ης και 11ης αγωνιστικής με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αντίστοιχα για το Ο.Α.Κ.Α…», αναφέρει η ανακοίνωση των παλαιμάχων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...