Την Τρίτη, 3/10, έλαβε χώρα η συνάντηση τετραμελούς αντιπροσωπείας αποτελούμενης από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η πλευρά των παλιών «αστέρων» του συλλόγου ανέλυσε στον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ το σχέδιό της για τη σωτηρία του συλλόγου, το οποίο περιέχει δέκα «σημεία-κλειδιά» , με προτάσεις για την εισροή χρημάτων στα ταμεία.

Πέραν τούτου, οι παλαίμαχοι ανέλυσαν στον Βασίλη Κωνσταντίνου το σκεπτικό τους για τα δύο επικείμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, προτείνοντας την εφαρμογή κοινού εισιτηρίου για τα εν λόγω παιχνίδια (εφ’ όσον πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ), στην τιμή των 30 και των 50 ευρώ, ώστε να εξασφαλιστούν τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα, τα οποία θα διατεθούν για την άμεση διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

«Επίσης για την αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών προτάθηκε στη διοίκηση η άμεση έκδοση ενιαίου εισιτηρίου συνολικού κόστους 30 και 50 ευρώ (αναλόγως θέσης) αντίστοιχα, που θα καλύπτει και τα δύο ντέρμπι της 9ης και 11ης αγωνιστικής με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αντίστοιχα για το Ο.Α.Κ.Α…», αναφέρει η ανακοίνωση των παλαιμάχων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου