ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αδιανόητο: Δείτε πόσα λεφτά χρωστάει στον Εκι Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός

Κι όμως, οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτές εκκρεμότητες με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Αδιανόητο: Δείτε πόσα λεφτά χρωστάει στον Εκι Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός

Ο Έκι Γκονζάλες αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό (2004-8) και -λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης- έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και όχι μόνο.

Θα έλεγε κανείς ότι ο κύκλος του Έκι στο «τριφύλλι» έχει κλείσει από το 2008, χρονιά στην οποία αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για τη Ροζάριο.

Όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, υπάρχει εκκρεμότητα, οικονομικής φύσεως που συνδέει τον Αργεντινό με τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από τον σταθμό, οι «πράσινοι» οφείλουν στον Γκονζάλες ένα ποσό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκκρεμότητα του συλλόγου, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του προς όσους φόρεσαν την πράσινη φανέλα στο παρελθόν.

Τι έχει συμβεί; Ο Γκονσάλες είχε κάνει προσφυγή για τον τρόπο που έφυγε από τον σύλλογο (διακοπή συμβολαίου) και διεκδίκησε ένα ποσό το οποίο του επιδικάστηκε στο κοντινό παρελθόν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει επανέλθει διεκδικώντας τα χρήματα αυτά, τουλάχιστον ως τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...