Την αμετακίνητη στάση της πλευράς Ταυλαρίδη όσον αφορά την διεκδίκηση του οφειλόμενου ποσού από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε μέσω των δηλώσεών του στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Πάρης Ατλαματζόγλου.

Ο δικηγόρος του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε ότι ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός καταβάλλει τη δόση των 30.000 ευρώ, εκείνος και ο πελάτης του θα συνεχίσουν να διεκδικούν το υπολειπόμενο ποσό (70.000 ευρώ) της εφορίας.

Συν τοις άλλοις, ο Πάρης Ατλαματζόγλου ξεκαθάρισε ότι θα κρατηθεί η ίδια στάση και στην περίπτωση του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος αποτελεί επίσης πελάτη του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα ο Ταυλαρίδης έχει κάνει διακανονισμούς τρεις φορές που δεν τηρήθηκαν ποτέ. Κλήθηκε να καταβάλει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το ποσό των 70.000 ευρώ για να πάρει ενημερότητα που την χρειάζεται. Χρήματα που έπρεπε να δώσει η ομάδα. Στις 29 Αυγούστου στείλαμε τα ποσά που έπρεπε να πληρώσουν. Δεν μας απάντησαν απολύτως τίποτα.

Μία μέρα πριν από την καταβολή της δόσης μας είπαν ότι υπάρχουν δυσκολίες. Δεχθήκαμε τους όρους που θα ήθελε η ομάδα και ήρθαν μία μέρα πριν την καταβολή του ποσού. Αντιλαμβάνεστε ότι τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να βοηθήσει τον εαυτό. Δεν έρχεται κανείς στο παρά πέντε και σου βάζει το μαχαίρι στον λαιμό και σου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης. Αν υπήρχε δεν θα είχαμε αυτή την στάση. Σε ό,τι πρότεινα έπαιρνα αρνητικές απαντήσεις. Τα ξέρω από προσωπική συμμετοχή. Δεν δέχθηκε κανέναν τρόπο αποπληρωμής. Παντού μας απαντούσαν αρνητικά.

Ο Παναθηναϊκός μας έκανε ζητιάνους, έβαλε τρεις φορές πλάτη ο Στάθης για να βοηθήσει την ομάδα αλλά η διοίκηση τον κοροϊδεύει. Ο Στάθης θέλησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος ο Παναθηναϊκός δεν βοηθάει τον εαυτό του.

Εμείς θα πάμε την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν πληρωθούν οι 30.000 ευρώ που είναι η δόση εμείς θα διεκδικήσουμε τις 70.000 ευρώ που είναι η εφορία και τα έχει πληρώσει από την τσέπη του επειδή χρειαζόταν την ενημερότητα.

Την ίδια στάση με τον Στάθη έχει κρατήσει και άλλος ποδοσφαιριστής που είναι πελάτης μου. Ο Χρήστος Μπούρμπος, έχει ήδη καταθέσει προσφυγή για οφειλές προς εκείνον και η οποία έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου