ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Δεν κάνω πίσω, θα πάω το θέμα μέχρι τέλους»

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του από το «τριφύλλι» είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ταυλαρίδης: «Δεν κάνω πίσω, θα πάω το θέμα μέχρι τέλους»

Αποφασισμένος να τηρήσει τη στάση του έως το τέλος είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sport24 Radio 103.3.

Ο έμπειρος αμυντικός κατέστησε σαφές ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, προκειμένου να βρει το δίκιο του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει καμία διάθεση για επαναδιαπραγμάτευση με τους «πράσινους», για τους οποίους, όπως τόνισε, «έχω βάλει τρεις φορές πλάτη, αλλά είδα ασυνέπεια».

Παράλληλα, ο Ταυλαρίδης εξέφρασε ότι: «Η υπομονή έχει και τα όριά της. Θέλω να είμαι σωστός και συνεπής απέναντι στο Κράτος και απέναντι στην οικογένειά μου. Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά ήθελα να ακουστούν τα πράγματα αναλυτικά και να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aναλυτικά:

«Στην τελευταία μου συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ζήτησα τα μισά χρήματά μου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις για να μου πει ότι δεν υπάρχει φράγκο. Στις 29 Αυγούστου τους στέλνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Εγώ είμαι νομοταγής δεν έχω μάθει να χρωστάω ευρώ στο κράτος. Πλήρωσα στην εφορία 110.000 ευρώ χωρίς να είναι δική μου υποχρέωση. Τι νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που κόβει χρήματα. Με πήρε ο κύριος Τουμαζάτος και μου είπε ότι έχω να πάρω 30.000. Για τα χρήματα της εφορίας δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Την Δευτέρα με πήρε ο κύριος Διαμαντόπουλος και μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου γιατί θα υπάρξει στάση πληρωμών. Εγώ του είπα ότι θα πάρω το ρίσκο. Με πήρε και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Θα πάει ως το τέρμα η υπόθεση.

Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Από όταν έφυγα από την ομάδα δεν έχει έρθει ένα άτομο να μου πει ότι δεν φέρθηκα καλά. Όλοι μου λένε ότι από την ομάδα δεν μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου, στο κράτος, στην μάνα μου και στον πατέρα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.