ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για τις πωλήσεις: Ποιοι παίκτες είναι ψηλά στη λίστα

Τα πενιχρά έσοδα στο ταμείο αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να εφαρμόσει τακτική πωλήσεων. Ποιοι ποδοσφαιριστές αποτελούν τα... φαβορί για έξοδο.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για τις πωλήσεις: Ποιοι παίκτες είναι ψηλά στη λίστα

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε… αναβρασμό το τελευταίο διάστημα, αναζητώντας τρόπους ώστε να τονώσουν τα ταμεία του συλλόγου και να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις, προκειμένου να βγει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα η χρονιά.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει το ζήτημα των πωλήσεων, με τους «πράσινους» να έχουν ως πρώτο στόχο την παραχώρηση τριών (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστών τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένας από τους κύριους υποψηφίους προς πώληση είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος αμείβεται με υψηλό συμβόλαιο (800.000 ευρώ ετησίως) και το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει έντονα την Κροτόνε και άλλους συλλόγους του εξωτερικού.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στη λίστα των εν δυνάμει… πωλητηρίων έχει τοποθετηθεί και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε προσελκύσει το καλοκαίρι το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, κυρίως από Ιταλία και Γερμανία, με το «τριφύλλι» να φέρεται πως ορίζει μια τιμή της τάξης του 1.5 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο μέσο.

Συν τοις άλλοις, στο εν λόγω «μέτωπο» τρέχουν οι εξελίξεις αναφορικά με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τους Πορτογάλους να θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, ενώ στο «ραντάρ» της Σταντάρ Λιέγης φέρεται πως έχει μπει και ο Λουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...