ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντωνιάδης: «Ας αφήσουμε το παρελθόν, πάμε ενωτικά για να σώσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης επεσήμανε, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι προέχει η ενότητα ώστε να σωθεί ο σύλλογος και όχι η εμβάθυνση στα λάθη που οδήγησαν το «τριφύλλι» σε αυτήν την κατάσταση. Τι είπε για τις πωλήσεις και το πλάνο των παλαιμάχων.

Αντωνιάδης: «Ας αφήσουμε το παρελθόν, πάμε ενωτικά για να σώσουμε τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη στον «Επικοινωνία 94 FM»:

Για την κίνηση των παλαιμάχων: «Μπροστά στα προβλήματα μαζευτήκαμε οι παλαίμαχοι την προηγούμενη εβδομάδα και δημιουργήσαμε ένα πλάνο, για να κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε αυτή τη σύγκρουση στα βράχια του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολο βέβαια και δεν είπαμε εμείς ότι θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα, έχουμε κάνει όμως κάποιες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν από τη Διοίκηση, διότι η Διοίκηση θα τα υλοποιήσει, εμείς δεν είμαστε θεσμικοί, είμαστε εξωθεσμικοί»..

Για τις προτάσεις του «PAO σαν άλλοτε»: «Καταθέσαμε στο Δ.Σ της ΠΑΕ πρόταση για άμεση εξεύρεση πόρων, που αφορά κυρίως την προπώληση των εισιτηρίων για τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε άμεσα κάποια χρήματα. Βεβαίως, εγώ δεν ξέρω τα οικονομικά, δεν γνωρίζω, αλλά έκανα δυο-τρεις προτάσεις, για να βρεθούν άμεσα χρήματα, για να μην χτυπήσουμε στα βράχια. Φαίνεται έτσι ότι έχει “μικρύνει” η ομάδα, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι για 30.000-40.000 ευρώ θα πέσουμε κατηγορία ή όχι. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Αγωνιστικά, η ομάδα δεν είναι κακή, αλλά έχει ανάγκη ανύψωσης της ψυχολογίας της. Ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που οι υπόλοιποι δεν δείχνουν ότι είναι καλύτεροι από εμάς»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιοι οδήγησαν τον σύλλογο στην κατάσταση αυτή: «Τραβάμε γραμμή για τα παλιά, δεν ασχολούμαστε με τα παλιά, δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με λάθη, παραλείψεις, ποιοι κάνανε λάθη, ποιοι αφήσανε χρέη. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο ιστορικός του μέλλοντος του Παναθηναϊκού κάποια στιγμή θα καταγράψει τι έκανε ο κ. Αλαφούζος. Από εδώ και πέρα ενωτικά μιλάμε όλοι, για να σώσουμε την παρτίδα. Απλά πράγματα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.