ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρίνος: «Με συγκινεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπορεί να σώσει μόνος του την ομάδα»

Ο Στέργος Μαρίνος μιλάει από το Βέλγιο για την ομάδα με την οποία πανηγύρισε νταμπλ, αλλά και το κανονικό ποδόσφαιρο που απολαμβάνει στις Κάτω Χώρες με τη Σαρλερουά.

Μαρίνος: «Με συγκινεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπορεί να σώσει μόνος του την ομάδα»

Ο 30χρονος δεξιός μπακ παρακολουθεί πλέον από απόσταση τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, τα οποία όμως δεν θα μπορούσαν να τον αφήνουν αδιάφορο. Κάθε άλλο.

Ο Μαρίνος μιλώντας στο SDNA για την καριέρα του στο Βέλγιο και στη Σαρλερουά στάθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους». Έδωσε τα εύσημα στον κόσμο της ομάδας που δείχνει συσπείρωση σε αυτές τις στιγμές, υπογραμμίζοντας όμως ότι από μόνοι τους οι φίλοι του «τριφυλλιού» δυστυχώς δεν μπορούν να σώσουν τον σύλλογο.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...