ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΛ

Άρχισε η διάθεση. Διαβάστε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές.

Τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΛ

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη μεθεπόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου (19:30) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Πέμπτη 5/10 τόσο με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω viva.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας στα εκδοτήρια είναι 9.30-17.30, ενώ το Σαββατοκυριακο οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο μόνο μέσω Ίντερνετ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου το ωράριο στα εκδοτήρια θα είναι 9.30 -17.30 ενώ το Σαββατοκύριακο 14-15/10 και πάλι η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Ίντερνετ. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (Δευτέρα 16/10) το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 10.30 π.μ. και θα παραμείνει ανοιχτό έως την έναρξη του αγωνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρες 6, 7, 13, 14: 10 Ευρώ

Θύρες 1, 5Β & 5Γ, 8, 12: 15 Ευρώ

Θύρες 2, 5Α,9, 11: 20 Ευρώ

Θύρα 10: 30 Ευρώ

Θύρα 3: 50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...