ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επανέρχονται οι Ιταλοί για Κουτρουμπή

Νέος «κύκλος» ανοίγει στο ενδεχόμενο πώλησης του Γιώργου Κουτρουμπή, με ιταλικό σύλλογο να προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Επανέρχονται οι Ιταλοί για Κουτρουμπή

Το καλοκαίρι, ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στην Κροτόνε, η οποία προσέφερε στον Παναθηναϊκό το ποσό του 1.3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η Κροτόνε σκοπεύει να επανέλθει για τον διεθνή αμυντικό, δίνοντας μάλιστα τα ίδια χρήματα για να τον κάνουν κάτοικο Ιταλίας.

Ο σύλλογος από τη γείτονα χώρα αναζητά εναγωνίως στόπερ και έχει ψηλά στη λίστα της τον «Κουτρού» και αυτή τη φορά φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...