ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βλαχοδήμος από καλοκαίρι και όχι από Γενάρη»

Ανατροπή δεδομένων φέρνει νέο πορτογαλικό δημοσίευμα, αναφορικά με τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα.

«Βλαχοδήμος από καλοκαίρι και όχι από Γενάρη»

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει πλήρως  το τοπίο, όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του «Όντι» στη Μπενφίκα, ωστόσο ένα ζήτημα παραμένει «γρίφος».

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα είχε γίνει γνωστό ότι η μετακόμιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Πορτογαλία θα λάβει χώρα την προσεχή μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριο), ωστόσο το δημοσίευμα της «Record» δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο 23χρονος πορτιέρε θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Παναθηναϊκό και θα αλλάξει επαγγελματική «στέγη» το καλοκαίρι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανότατα, εντός των επομένων ωρών θα φανεί εάν έχει βάση το δημοσίευμα της «Record», ή εάν θα επιβεβαιωθούν οι αρχικές πληροφορίες, οι οποίες θέλουν τον Βλαχοδήμο κάτοικο Λισαβόνας από τον Ιανουάριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.