ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα η απάντηση του Τελάντερ, αγωνία στον Παναθηναϊκό

Η πλευρά του Δανού αμυντικού θα απαντήσει στη νέα πρόταση διακανονισμού των «πρασίνων». Τι θα συμβεί σε περίπτωση άρνησης.

Σήμερα η απάντηση του Τελάντερ, αγωνία στον Παναθηναϊκό

Σε διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να επιτευχθεί η παράταση καταβολής της δόσης που οφείλεται στον Δανό αμυντικό.

Οι «πράσινοι» πρότειναν στην χθεσινή συνάντησή τους με τον εκπρόσωπο του Τελάντερ, την καταβολή ενός μικρού ποσού ως προκαταβολή (η δόση ανέρχεται στις 46.000 ευρώ) και σε 25 ημέρες οι δύο πλευρές να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για νέο διακανονισμό.

Πλέον, το «μπαλάκι» πηγαίνει στην πλευρά του Δανού. Εάν υπάρξει συμφωνία, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν μπροστά τους σχεδόν ένα μήνα ώστε να αναζητήσουν τους πόρους για την καταβολή της δόσης αλλά και το «κλείσιμο» άλλων υποχρεώσεων.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση όμως που το «τριφύλλι» λάβει αρνητική απάντηση, τότε πιθανότατα να επανέλθει στο προσκήνιο ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την πίεση στην πλευρά του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...