ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ

Ανοιχτή η πώληση Λουντ στη Σταντάρ: Τι επιδιώκει ο Παναθηναϊκός

Πως οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον των Βέλγων για τον Ρόμπιν Λουντ. Τι σκοπεύουν να πράξουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ανοιχτή η πώληση Λουντ στη Σταντάρ: Τι επιδιώκει ο Παναθηναϊκός

Η δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου έχει ορίσει ως επιβεβλημένη ανάγκη την πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στην επόμενη δυνατή ευκαιρία (Ιανουάριος), ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται ικανός να τονώσει το ταμείο, είναι ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει το όλο θέμα.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να λάβουν τα μέτρα τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ούτως ώστε να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, σε περίπτωση πώλησής του Λουντ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιο του 24χρονου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μια τυπική ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή ποδοσφαιριστή, ώστε να κερδίσει πόντους στη διαπραγμάτευση με τους Βέλγους.

Εφ’ όσον μεταφερθούν σε πράξη οι σκέψεις των «πρασίνων», τότε θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν ένα σεβαστό ποσό από την πώλησή του, ειδάλλως σε διαφορετική περίπτωση θα καταφέρουν να γλιτώσουν μόνο το συμβόλαιό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...