ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδόπουλος: «Δυνατή αντίπαλος η ΑΕΚ, δεν ξέρω πως σκέφτονται στον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνου Παπαδόπουλου, στο περιθώριο της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παπαδόπουλος: «Δυνατή αντίπαλος η ΑΕΚ, δεν ξέρω πως σκέφτονται στον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ:

Για το ζευγάρι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Το τι θα θέλαμε ή δεν θα θέλαμε δεν έχει σημασία. Ήταν στην κλήρωση οι τέσσερις καλύτερες ομάδες, θεωρητικά. Πάντα είναι καλύτερο να παίζεις εντός έδρας. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή φέτος, αλλά στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι όλοι οι τίτλοι. Οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Το έχω ξαναπεί, πως μέσα από τους δύσκολους αγώνες γίνεσαι καλύτερη ομάδα κι έτσι κατακτάς τους τίτλους. Δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την κλήρωση: «Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο, δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται και θα σέβεται τους θεσμούς».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι γνωρίζουμε από νωρίς την έδρα του τελικού: «Είναι θετικό, αλλά αυτό που πρέπει να λέμε είναι ότι οι συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα με τα γήπεδα και την αντιπαλότητα δεν βοηθά. Όλοι κάνουν κριτική και λένε να κάνουμε Final 4 και Final 8, ενώ δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ντέρμπι στην έδρα ενός εκ των δύο αντιπάλων με κόσμο. Πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό για να μην υπάρχουν επεισόδια και να γίνει ένας καλός αγώνας για το άθλημα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.