ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πως θα χρησιμοποιηθούν τα λεφτά από την πώληση του Βλαχοδήμου

Οι «πράσινοι» περιμένουν τα έσοδα από τη μεταγραφή του «Όντι» στη Μπενφίκα, έχοντας ήδη καταστρώσει πλάνο για το ποιες ανάγκες θα καλύψουν με αυτά τα χρήματα.

Πως θα χρησιμοποιηθούν τα λεφτά από την πώληση του Βλαχοδήμου

Η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ, ούτως ώστε να καλυφθεί άμεσα μια σειρά εκκρεμοτήτων που «καίνε» τον σύλλογο.

Το ποσό που θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό η μεταγραφή θα κυμανθεί γύρω στο 1.5 εκατ. ευρώ, με το «τριφύλλι» να κάνει προσπάθειες για να ανεβάσει την τιμή του deal έστω και την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, οι «πράσινοι» θα αναλάβουν να διαχειριστούν το εν λόγω ποσό και να το διαθέσουν ώστε να καλύψουν οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις ποινής, ενώ μέρος των χρημάτων θα πάει για την αποπληρωμή δόσεων στους υπάρχοντες παίκτες, αλλά και στο προσωπικό της ΠΑΕ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.