ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η… εμπλοκή του Παναγιώτη στη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Ποια η σχέση του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή με τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του «Όντι» στη Μπενφίκα.

Η... εμπλοκή του Παναγιώτη στη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Η… μετακόμιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα αποτελεί, ουσιαστικά, τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο υπάρχουν μερικά εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν, ώστε να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Ένα εξ αυτών, αφορά τον αδερφό του «Όντι», Παναγιώτη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Νιμ. Στις χθεσινές (9/10) συζητήσεις των εκπροσώπων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, έπεσε στο «τραπέζι» το θέμα των οφειλών των «πρασίνων» προς τον εξτρεμ της Νιμ.

Οι μάνατζερ ζητάνε τα χρήματα που οφείλει ο Παναθηναϊκός στον Παναγιώτη, γεγονός που αποτελεί, όπως προαναφέρθηκε, ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Οδ. Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.