ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερές ατάκες από «πράσινους» οπαδούς στο προφίλ του Χεζόνια! (pic)

Πλέον το θέμα έχει περάσει σε... άλλο επίπεδο. Δείτε τι έγραψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο νέο ποστάρισμα του Μάριο Χεζόνια.

Φοβερές ατάκες από «πράσινους» οπαδούς στο προφίλ του Χεζόνια! (pic)

Ο Κροάτης φρόντισε να… ξεσηκώσει για άλλη μια φορά τον κόσμο του «τριφυλλιού», χάρη στο χθεσινό ποστάρισμά του το οποίο ήταν αφιερωμένο στο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Χεζόνια ανέβασε στο instagram φωτογραφία από την παρουσία του σε αεροδρόμιο και, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει αποδέκτης ορισμένων εκπληκτικών σχολίων από τους «πράσινους» οπαδούς.

Βλέποντας τον 22χρονο καλαθοσφαιριστή να ποζάρει με τις αποσκευές του, ο κόσμος του «τριφυλλιού» σχολίασε τα εξής: «Έρχεσαι Αθήνα φίλε;», «Άντε έλα στην Πανάθα φίλε μου», «Αν ήσουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας δεν θα μπορούσες να κάνεις βήμα από τον κόσμο που θα βρισκόταν εκεί για να σε υποδεχθεί», «Το νούμερο 8 δεν το φοράει κανείς φέτος στην ομάδα», «Έλα στον Παναθηναϊκό για να… γκρεμίσουμε το ΟΑΚΑ»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το «ψηστήρι» των οπαδών προς τον Κροάτη συνεχίζεται…

https://www.instagram.com/p/BaCVUDiBwDu/?hl=el&taken-by=supermariohezonja

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.