ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Από τον Ιανουάριο στη Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

«Από τον Ιανουάριο στη Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»

Το μόνο ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί άπαντες αναφορικά με την υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δεν αφορά τη μεταγραφή αυτή καθ’ αυτή στη Μπενφίκα (τελειωμένο το deal) αλλά το πότε θα λάβει χώρα η μετακόμιση του 23χρονου τερματοφύλακα στην Πορτογαλία.

Η πρόθεση του Ουζουνίδη είναι να συμβεί το καλοκαίρι, προκειμένου ο «Όντι» να προετοιμαστεί καλύτερα για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και για να καλύψει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ του «τριφυλλιού», δίχως να υπάρξει η ανάγκη εύρεσης άμεσου αντικαταστάτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όμως τα πορτογαλικά Μέσα, ο Βλαχοδήμος θα φορέσει τα «κόκκινα» της Μπενφίκα τον Ιανουάριο. Ο λόγος έχει να κάνει με τα σχέδια του προπονητή των «αετών», Ρούι Βιτόρια, ο οποίος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του γκολκίπερ Βαρέλα και σκοπεύει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν τα σχέδια του Βιτόρια γίνουν πράξη, τότε ο «Όντι» θα λάβει μια θέση στην τριάδα των τερματοφυλάκων και θα έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον, οπότε και θα κριθεί επιβεβλημένη η μετακόμισή του από τον Ιανουάριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.