ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Στα 54 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Οι «πράσινοι» αναμένεται να φέρουν σήμερα στο «φως» την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Ποιο είναι το ύψος των χρεών, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Στα 54 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα, όπως όλα δείχνουν, στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τα χρέη του συλλόγου, αλλά και το ύψος αυτών την περίοδο που ανέλαβε το «τιμόνι» ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η «Πράσινη», μέσω δημοσιεύματός της, αναφέρει ότι η «τρύπα» στα ταμεία της ΠΑΕ αγγίζει τα 54 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό το οποίο περιλαμβάνει τρεις άξονες οφειλών, καθώς το χρέος κυμαίνεται στα 35 εκατ. ευρώ, συν 12 εκατ. ευρώ για ομολογιακό δάνειο το οποίο αποπληρώνεται ετησίως μέσω των τηλεοπτικών εσόδων, συν 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί.

Μάλιστα, η εφημερίδα συμπληρώνει ότι το 2012, χρονιά που ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος, το χρέος κυμαινόταν στα 37 εκατ. ευρώ.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...