ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Πρώτη στάση… Βαρκελώνη!

Σήμερα στη Βαρκελώνη οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν ως έναν και μοναδικό στόχο το «διπλό» που θα φέρει -κι άλλα- χαμόγελα στις τάξεις τους.

Πρώτη στάση... Βαρκελώνη!

Έπειτα από το επίσημο «ποδαρικό» στη Ρόδο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και την «άλωση» του ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στη σεζόν 2017/18 (vs Μπαρτσελόνα, 13/10).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει όσο τίποτα τη νίκη στη Βαρκελώνη, στην οποία ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης, μια αποστολή που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο η φόρα που έχουν οι «πράσινοι» μετά τα δύο συνεχόμενα «διπλά» σε Ρόδο και Φάληρο, μπορεί να αποτελέσει οδηγό, ώστε να… τριτώσει το καλό.

Στα συν του Παναθηναϊκού προστίθεται το γεγονός ότι ταξίδεψε πλήρης στην Καταλονία, έχοντας τον Λούκας Λεκαβίτσιους στην αποστολή. Ο Λιθουανός άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ και από αύριο θα αρχίσει την προσπάθεια ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος, βοηθώντας την ομάδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...