ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η νέα κοπέλα του Ηλία Βρεττού είναι η ωραιότερη μελαχρινή της Αθήνας (Pic)!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Η νέα κοπέλα του Ηλία Βρεττού είναι η ωραιότερη μελαχρινή της Αθήνας (Pic)!

Από την εντυπωσιακή Φελίσια Λαπάτη στην ακόμα πιο σέξι Σοφία Φυρού πήγε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί με νέα αγαπημένη στο πλευρό του.

Ο νέος έρωτας του τραγουδιστή αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία καθώς δουλεύει στην υποδοχή ενός από τα διασημότερα αθηναϊκά clubs.

Μελαχρινή, με πράσινα μάτια και γεμάτη καμπύλες, η 25χρονη Σοφία είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα –μετά την Ευαγγελία Αραβανή– που είδαμε ποτέ να συνοδεύει τον Βρεττό.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.