ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κινητοποίηση για τα διαρκείας της Θύρας 13

Αρκετός κόσμος αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Θύρας 13 για τα διαρκείας και την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Κινητοποίηση για τα διαρκείας της Θύρας 13

Από χθες έγινε γνωστό, ότι οι οργανωμένοι αποφάσισαν να διαθέσουν εισιτήρια διαρκείας με κόστος 100 ευρώ και τα οποία θα πάνε όλα στα ταμεία της ΠΑΕ. Είναι μια προσπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν όσο μπορουν την ομάδα.

Μέχρι τώρα, η 13 έχει διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας και στόχος είναι να διαθέσει άλλα 2.500 με 3.000, προκειμένου να μπουν αρκετά χρήματα στην ομάδα. Μάλιστα, ήδη υπάρχει κινητικότητα από την κόσμο, ενώ και τα μέλη της 13 θα κινητοποιηθούν ώστε να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια, ακόμη και σε ανθρώπους που ήδη έχουν αγοράσει το καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...