ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θορθάνο: «Δεν θα πάμε πουθενά, αν οι παίκτες παίζουν σαν σταρ…»

Φοβερές δηλώσεις από τον συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Θορθάνο: «Δεν θα πάμε πουθενά, αν οι παίκτες παίζουν σαν σταρ...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινίγο Θορθάνο στην κάμερα της Nova:

«Όλα πήγαν άσχημα. Είναι ντροπή. Δεν μάθαμε τίποτα από πέρυσι, είναι το ίδιο ματς με πέρυσι. Αν χάνουμε με τέσσερις πέντε πόντους το ματς παλεύεται αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση και τα ποσοστά μας στις βολές ήταν χάλια. Όλα πήγαν στραβά, δεν έχω τίποτα άλλο να πω για το παιχνίδι. Τα πρώτα λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν αρκετά καλοί, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχαμε τη συγκέντρωση να παίξουμε το ίδιο.

Πρέπει να παίζουμε με πάθος σε κάθε ματς και αν οι παίκτες παίζουν σαν σταρ τότε δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Τα πρώτα πέντε λεπτά σε κάθε περίοδο, εκτός από την πρώτη, μας κατέστρεψαν. Πολλοί πόντοι του Σεραφέν ήρθαν από παίκτες της περιφέρειας. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε ένταση στην άμυνα και επιθετικότητα, ούτε στην πίεση της μπάλας, σε τίποτα». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...