ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Μέσα» για ΑΕΛ οι Άλτμαν, Καμπέσας, Κουτρουμπής

Ευχάριστα τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς η τριάδα των Άλτμαν, Καμπέσας και Κουτρουμπή.

«Μέσα» για ΑΕΛ οι Άλτμαν, Καμπέσας, Κουτρουμπής

Ο Εβρίτης τεχνικός είδε τους τρεις παίκτες να αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και να βγάζουν το πλήρες πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο Κορωπί, θέτοντας εαυτούς διαθέσιμους για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ.

Αντίθετα, συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Λουτσιάνο, Τσάβες, με τον Δώνη να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και  παιχνίδι τακτικής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.