Πριν από μερικά χρόνια οι δυο τους «έβγαζαν» το «ψωμί» τους στην Ελλάδα, έχοντας το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού (Αναστασίου) και του Ατρομήτου (Σα Πίντο) αντίστοιχα.

Πλέον, εργάζονται στο Βέλγιο, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς οι ομάδες τους βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας. Κι αν για την Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου οι απαιτήσεις δεν είναι και τόσο υψηλές, δεν ισχύει το ίδιο για τη Σταντάρ Λιέγης του Σα Πίντο.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Λιέγη, εκεί όπου η Σταντάρ πήρε θριαμβευτική νίκη επί της Κόρτραϊκ με 3-1, ξεφεύγοντας από τη 12η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς στο μισάωρο είχε γίνει η ανατροπή (2-1) και λίγο αργότερα ήρθε το 3ο γκολ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων.

Ο νικητής της «μονομαχίας» Σα Πίντο, έλαβε παράταση… ζωής στον πάγκο της Λιέγης, ενώ αντίθετα, τα πράγματα ζορίζουν ακόμη περισσότερο για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς η ομάδα του αγνοεί τη νίκη για επτά αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό, πλην των δύο προπονητών, είχαμε ελληνικό «χρώμα» και στις δύο ενδεκάδες, λόγω των Εμποκού – Λαΐφη (Σταντάρ) και των Ατζαγκούν – Κουμορτζί (Κόρτραϊκ).

➡️ Γράψε το σχόλιο σου