ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ

«Αρνητική απάντηση του Μολέδο στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στη Βραζιλία»

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο 29χρονος αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Αρνητική απάντηση του Μολέδο στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στη Βραζιλία»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «revistacolorada» αναφέρει ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι ο πελάτης του είπε «όχι» στην πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ, η οποία φέρεται να έχει μπει εκ νέου στο «κόλπο» της απόκτησής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...